Conference League

Παραμένουν εκτός Μπράμπετς και Σαβέριο στον Άρη

Χωρίς και τους Γιακούμπ Μπράμπετς και Κίκε Σαβέριο, πλην του Βλάντιμιρ Νταρίντα, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Άρη, ο οποίος θα... πιάσει δουλειά για τη ρεβάνς με τη Ντινάμο Κιέβου από μεθαύριο.

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα (11/08) το πρωί οι παίκτες του Άρη, μια ημέρα μετά τη νίκη τους με 1-0 επί της Ντινάμο Κιέβου.

Οι «κίτρινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αποκατάσταση για το πρώτο και αγωνιστικά τετράγωνα για το δεύτερο.

Στο μέτωπο των τραυματιών, τώρα, πλην του Βλάντιμιρ Νταρίντα, που έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική, ο Γιακούμπ Μπράμπετς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Κίκε Σαβέριο έκανε θεραπεία.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ρεπό αύριο, Σάββατο (12/08), επιστρέφοντας στις προπονήσεις το απόγευμα της Κυριακής (13/08) στο «Δασυγένειο».

Ξεκινώντας παράλληλα την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (17/08) με την ουκρανική ομάδα στο Βουκουρέστι, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x